Zadrugarice po drugi put u saradnji sa Udruženjem Fashion Corner iz Niša i Internacionalnim univerzitetom iz Novog Pazara (Departman − Umetnost) organizuju trodnevni Festival/izložbu/art market POVRATAK U BUDUĆNOST.

Festival se organizuje u znak podrške mladim, pre svega ženskim, dizajnerskim i preduzetničkim snagama sa ciljem afirmacije ovakvih inicijativa, naročito onih nastalih na jugu Srbije.

Poseban deo izlagačkog prostora namenjen je učesnicama projekta CooperaDiva kojima će ovo biti nova prilika da testiraju svoje poslovne ideje i u konkretnom susretu sa potencijalnim kupcima razmotre mogućnosti komercijalizacije svojih proizvoda i usluga.

Događaj se realizuje uz podršku Opštine Medijana i Prostora za kreativno delovanje − Deli i Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, dok su za medijsku podršku zaduženi Medija i reform centra Niš, Novinari Online , Super radio i veb-portali Modni vrisak i FCmag.

Aktuelne informacije vezane za festival možete pratiti na našem Fejsbuk Eventu.

U sklopu festivala biće organizovao i nekoliko pratećih događaja.

PETAK, 22. april, 19-23h, SVEČANO OTVARANJE (i druženje)

SUBOTA, 23. april, 12-23h

  • 12-13h, Predavanje "Vizualna prezentacija proizvoda", prof. Ana Ristić
  • 18-19h, Dokumentarni film "Socijalna ekonomija kao alternativa", rediteljka Sofije Papahristu, nastao u produkciji Fondacije Hajnrih Bel.

NEDELJA, 24. april, 11-17h

  • 11-17h, Pump Up the VELOume - raj za bicikle, besplatna dijagnostika i opravke manjih kvarova za vaše omiljene dvotočkaše.

pb2

porn