Dvadesetog avgusta završen je konkurs za korisnice projekta CooperaDiva, koji je raspisan početkom meseca jula. Dobile smo puno kvalitetnih i iscrpnih prijava od žena koje učešćem u ovom projektu žele da osnaže svoje poslovne inicijative. Nije bilo lako odabrati 15 direktnih korisnica projekta. Trudile smo se da to budu one žene čije će poslovne inicijative, odnosno njihov dalji razvoj, prema našoj proceni, imati najviše koristi od učešća u projektu.

Svima ostalima se zahvaljujemo na uloženom trudu oko apliciranja i nadamo se da ćemo u budućnosti imati neku drugu priliku za saradnju.

Konačan spisak učesnica projekta CooperaDiva:

 1. Olga Manojlović
 2. Nina Spasić
 3. Suzana Petrović
 4. Svetlana Ljubomirović
 5. Olja Todorović
 6. Marija Peternel
 7. Biljana Jovanović
 8. Gorana Jovanović Pešić
 9. Ivana Milosavljević
 10. Tamara Petrović
 11. Ðurdija Međed Jovanović
 12. Branislava Jovanović
 13. Svetlana Rajković
 14. Jelena Pejcić
 15. Angelina Lazović

cooperadiva spisak

Projekat COOPERADIVA: PODRŠKA MALIM ŽENSKIM POSLOVNIM INICIJATIVAMA namenjen je ženama – početnicama u biznisu koje učešćem u projektu žele da prošire svoja znanja iz oblasti poslovanja, i koristeći resurse Zadrugarica razviju svoje poslovne ideje. Projekat se realizuje zahvaljujući solidarnoj podršci Fondacije Hajnrih Bel iz Beograda, Programa direktne pomoći Australijske ambasade, Fondacije Catalyst Balkans i Open Meadow Fondacije. Edukacije iz osnova preduzetništva biće realizovane u partnerstvu sa Udruženjem za razvoj preduzetništva iz Niša, dok će za edukacije iz oblasti medija i internet promocije biti zadužen Feministički kulturni centar BeFem iz Beograda.

porn