Kulturno-edukativni kolektiv Zadrugarice u sklopu svog programa ekonomskog osnaživanja žena raspisuje poziv za učešće u projektu COOPERADIVA: PODRŠKA MALIM ŽENSKIM POSLOVNIM INICIJATIVAMA. Poziv je namenjen ženama – početnicama u biznisu koje učešćem u projektu žele da prošire svoja znanja iz oblasti poslovanja, i koristeći resurse Zadrugarica razviju svoje poslovne ideje.

cooperadivaŠta nudimo budućim polaznicama?

Korisnice koje uđu u program podrške će od septembra 2015. do maja 2016. biti u mogućnosti da:

  • Prođu kroz niz EDUKACIJA IZ OSNOVA PREDUZETNIŠTVA koje će im omogućiti sticanje znanja i veština neophodnih za početak uspešnog poslovanja – biznis i finansijsko planiranje, poreski konsalting, primeri dobre prakse, marketing...
  • Svakodnevno besplatno koriste potpuno funkcionalan i tehnički opremljen KANCELARIJSKI I IZLOŽBENI PROSTOR u kome će moći da razvijaju i prezentuju svoje proizvode i usluge.
  • Zajedno sa Zadrugaricama rade na PROMOCIJI SVOJIH POSLOVNIH INICIJATIVA putem medija, interneta, društvenih mreža, kao i direktno putem potencijalnih sajmova i izložbi.
Ko sve može da konkuriše?

Pravo učešća na konkursu imaju sve građanke sa teritorije Niša koje u navedenim segmentima projekta vide mogućnost za sopstveno napredovanje i razvoj svoje poslovne ideje, nezavisno od toga kojom se oblašću bave i da li je njihova poslovna inicijativa zvanično registrovana u Agenciji za privredne registre ili ne. Naročito ohrabrujemo žene iz socijalno ugroženih grupa − žene žrtve nasilja, samohrane majke, Romkinje, žene sa invaliditetom, žene iz porodica koje žive ispod linije siromaštva, žene drugačije seksualne orijentacije od heteroseksualne, žene starije od 40 godina, koje žele da se bave razvojem sopstvenih poslovnih inicijativa, da nam se jave.

Kako se prijaviti?

Za učešće na konkursu neophodno je poslati CV i popunjen upitnik (koji možete skinuti na linku ispod) elektronskom poštom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom u zaglavlju mejla (subject) „Konkurs CooperaDiva“. Dokumentaciju je moguće poslati i običnom poštom sa istom naznakom na adresu UG Zadrugarice, Vladislava Petkovića Disa 100/27, 18000 Niš.

UPITNIK 

Konkurs je otvoren do 20. avgusta 2015. u 17h.

Nakon završenog konkursa sa potencijalnim budućim korisnicama biće obavljeni razgovori o daljoj saradnji. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu organizacije do 30. avgusta 2015.

Projekat Cooperadiva: Podrška malim ženskim poslovnim inicijativama se realizuje zahvaljujući solidarnoj podršci Fondacije Hajnrih Bel iz Beograda, Programa direktne pomoći Australijske ambasade, Fondacije Catalyst Balkans i Open Meadow Fondacije. Edukacije iz osnova preduzetništva biće realizovane u partnerstvu sa Udruženjem za razvoj preduzetništva iz Niša, dok će za edukacije iz oblasti medija i internet promocije biti zadužen Feministički kulturni centar BeFem iz Beograda.

Želimo puno sreće svim kandidatkinjama i radujemo se budućoj saradnji!

Vaše Zadrugarice

porn