Tokom naredne nedelje, u periodu od 20-24. maja, Zadrugarice, u čijem sklopu funkcioniše i mala dizajnerska ekipa iz Fashion Cornera, organizuju još jedan događaj posvećen promociji malih ženskih poslovnih inicijativa i kreativnosti – Izložbu radova mladih dizajnerki/ra iz Niša i regiona „Fashion Corner“.

Na izložbi će svoje radove niškoj publici predstaviti dvadesetak mladih kreativki i kreativaca sa različitim proizvodnim asortimanom.

Ovaj događaj prvi je u nizu ovogodišnjih planiranih događaja u okviru programa ekonomskog osnaživanja žena i promocije malih ženskih poslovnih inicijativa, koji UG Zadrugarice realizuju zahvaljujući solidarnoj podršci Fondacije Hajnrih Bel iz Beograda.

Učesnici/ce prolećnog FASHION CORNERA su: GUGADŽINA, Aleksandar Topić, Studio Glina, PAPIRNI ZMAJEVI, Biljina HOBBY svaštaonica, ZoRiki's made by heart, PRIRODNI SAPUNČIĆI, MC jewelry and wrapping Desing, TAKTA jewelry & accessories by Tanya, Irena Ranđel, Tašne MISTRAL, Pretty Dolls, PomPom torbice & aksesoar, MA.RA design&jewelry, "sandra lalovic", Dark, PUPA NERA, Žo-Žooeve sanjarije, Danijela Jelovac...

Ono što ovo prolećno okupljanje, pored svega ostalog, čini posebnim je činjenica da će se događaj odigrati u ulici Josifa Pančica 8, što je od sada nova i na duže vreme stalna adresa Udruženja Zadrugarice i Fashion Cornera, odnosno mesto na kome će naši sugrađani i sugrađanske od sada svakodnevno moći da u uzložbenom prostoru se upoznaju sa novitetima lokalne dizajnerske scene, ali i uživaju u programima i upoznaju se sa radom Kulturno-edukativnog kolektiva Zadrugarice.

FC sajam

porn