U petak i subotu, 26. i 27. decembra, UG Zadrugarice realizovale su svoj prvi javni događaj Reviju malih ženskih poslovnih inicijativa „Nove žene za novo vreme“. Sam događaj je u više navrata najavljen u lokalnim medijima (Narodne novine, TV Zona Plus, NTV, Južne vesti i još nekoliko internet info-portala).

Reviji prethodila je pres-konferencija na kojoj su govorile: Jelena Višnjić - savetnica za rodne politike Fondacije Hajnrih Bel za Jugoistočnu Evropu, Hristina Piskulidis – UG Zadrugarice i Marija Radosavljević – UG Zadrugarice / Fashion Corner. 

revija-pres
Otvaranje revije proteklo je veseloj, prijateljskoj i opuštenoj atmosferi. Preko dvesta posetiteljki i posetilaca revije imalo je priliku da pogleda izložene eksponate, ali i da proćaska sa ekipom Zadrugarica o njihovom radu i budućim planovima. Druženje je u punom jeku trajalo čitava četiri sata da bi sutradan bilo nastavljeno malo blažim intenzitetom, kako bi i izlagački deo dobio zasluženu pažnju.

revija
Delić atmosfere sa otvaranja možete pogledati u našoj galeriji, a ukoliko vam vreme i obaveze nisu dozvolili da pogledate Reviju, na našoj fejsbuk strani možete pogledati i deo izloženih eksponata.

* Revija Nove žene za novo vreme organizovana je zahvaljujući solidarnoj podršci Regionalne kancelarije za Jugoistočnu Evropu Fondacije Hajnrih Bel.

** Ujedno se zahvaljujemo i partnerskoj ustanovi Galeriji Art 55 na ustupljenom prostoru za organizaciju događaja, Medija centru Niš na medijskom sponzorstvu, organizaciji Pro Aktiv na tehničkoj podršci.

porn