Merlinka ‒ FESTIVAL HRABRIH ‒ 3. put u Nišu

Ogranizacija Međunarodnog festivala kvir filma ‒ Merlinka, polako ali sigurno, postaje tradicija u našem gradu. I ovog puta za organizaciju festivala u Nišu zadužene su Zadrugarice, ali ovog puta uz značajnu podršku aktivistkinja/ta inicijative KOLEKTIV.

Opširnije...

Merlinka po drugi put međ’ Nišlij(k)ama

Nakon uspešno održanog prvog Internacionalnog festivala kvir filma „Merlinka“ u Nišu, februara ove godine, Zadrugarice već u decembru spremaju drugu nišku Merlinku, koja će biti održana 15. i 16. decembra u SKC-u.

Opširnije...

POVRATAK U BUDUĆNOST − Festival/izložba/art market

Udruženje građanki Zadrugarice u saradnji sa Udruženjem Fashion Corner iz Niša organizuje 11, 12. i 13. decembra u Prostoru za kreativno delovanje − Deli (Davidova 2, Niš) trodnevni Festival/izložbu/art market POVRATAK U BUDUĆNOST .

Opširnije...

Poseta australijske ambasadorke Zadrugaricama

U četvrtak, 8. oktobra, njena ekselencija g-đa Džulija Fini, ambasadorka Australije u Republici Srbiji, posetila je Udruženje građanki Zadrugarice, kako bi se upoznala sa realizatorkama i korisnicama projekta CooperaDiva: Podrška malim ženskim poslovnim inicijativama, kao i sa dosadašnjim rezultatima i budućim planiranim aktivnostima u sklopu projekta.

Opširnije...

porn